Oblikovanje notranjih prostorov

Za naročnika z naše prelepe slovenske obale smo preuredili notranje prostore v “shabby chic” stilu. Trisobno penthaus stanovanje, kjer je najprej živela šest članska družina, smo preuredili v butični poslovni penthaus apartma, ki se trenutno oddaja poslovnežem in petičnim turistom.

Pohištvo po meri naročnika

Poseben izziv nam je predstavljala želja naročnika, da ne želi ostrih robov na notranjih vratih. Prvi odziv zidarja je bil: “Pa ko vam če to uraditi?”. Malo za šalo in malo za res, a imeli smo kar nekaj dela pri iskanju mizarja, ki izdeluje ovalna vrata, na katere smo morali tudi kar dolgo čakati, zaradi sušenja lesa in posebne obdelave v rustikalnega s tehniko peskanja. Naročnikova želja je bila, da so notranja vrata bela, vendar mizar nas je prepričal, da bi barvanje hrasta bila žalitev in posledično je stanovanje dobilo pridih topline in domačnosti.

DANKÜCHEN – kuhinja

V podjetju DANKÜCHEN so nam olajšali delo, saj so nam ponudili rustikalno kuhinjo z vsemi rekviziti na izredno majhnem prostoru predvidenemu za kuhinjo. Skoraj neverjetno, vendar kjer je vizija, se naredi tudi pot. Kuhinja z vsemi atributi na pičlih 4 m2 v rustikalnem stilu je bila izbira naročnika s katero smo soglašali. Ponudniki so se resnično potrudili, da je sestavljena intuitivno in prijazno za uporabnika.

Želji naročnika, da pohištva ne bi nabavljali v nizkocenovnih trgovinah se pa žal nismo mogli izogniti v kopalnici, kjer nismo našli primernješega umivalnika in ogledala kot pri najbolj znanem ponudniku generičnega pohištva. Naročnik pravi, da je kljub vsemu “classy”.

Zadovoljen naročnik je uspeh za naše podjetje.

V kolikor bi želeli preveriti spanje na vrhunskih posteljah, ki jih nudijo v  hotelih  s petimi zvezdicami lahko stanovanje najamete, in se najbolje, da se kar sami prepričate o nadpisanem. Stopite v stik z nami, tako da nam pošljete povpraševanje.